×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ukraina

s1mple om lagkamratens engelska: "Bara gud kan hjälpa"

1
Kommunikationen kommer att bli det stora problemet i nya Natus Vincere enligt Oleksandr "s1mple" Kostyliev
När denna CS-säsongen sätter igång kommer vi för första gången någonsin få följa ett Natus Vincere som pratar engelska. Tidigare har det alltid varit ukrainska eller ryska men med de stora förändringarna i laget så är det nu engelska som gäller.

De tre nya spelarna, Aleksi "Aleksib" Virolainen, Justinas "jL" Lekavicius och Ivan "iM" Mihai har alla spelat i internationella lag tidigare. Detta har även Oleksandr "s1mple" Kostyliev när han spelade i Team Liquid. Skillnad är det dock för den unga spelaren Valeriy "b1t" Vakhovskiy.

I en video på Navis Youtube-kanal får s1mple frågan om han kommer att kunna hjälpa b1t med hans engelska: "Bara gud kan hjälpa", svarade s1mple och fortsatte: "Såklart kommer jag hjälpa. Jag kommer försöka översätta väldigt snabbt. Men jag tycker att Andrey "B1ad3" Gorodenskys engelska är väldigt bra så han kommer att hjälpa alla."

s1mple erkänner dock att det finns en chans att de kommer att ha problem med kommunikationen. Detta är det enda som han oroar sig över säger han. Han påpekar dock också att det nog kommer att bli bättre om ett par månader.


Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: ESL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..