×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tyskland

Ninjas In Pyjamas utslagna ur IEM Cologne – chanslösa mot Astralis

1
Ninjorna slutar sist i dödens grupp efter två raka förluster.
Det är färdigspelat för Ninjas in Pyjamas i IEM Cologne för den här gången. Det svenska laget är utslagna ur gruppspelet efter en 0-2-förlust i det nordiska derbyt mot det danska storlaget Astralis.

Förlusten innebär att NIP slutar på en sistaplats i grupp B – som på förhand omnämndes som dödens grupp på grund av den tuffa lottningen – efter två raka förluster mot Astralis och Faze Clan. Nästa schemalagda tävling för NIP är ESL Pro League där svenskarna har chans på revansch då laget möter just Astralis i sin inledande match i turneringen.


Mötet mellan NIP och Astralis inleddes på svenskarnas kartval Vertigo men trots att ninjorna säkrade den första pistolrundan var det danskarna som gick till halvtidsvila med en 9-6-ledning. När det var NIP:s tur att ställa upp försvarsspelet stämde ingenting alls och Astralis kunde vinna sju raka rundor i den andra halvleken och säkra kartvinsten med siffrorna 16-6.

På Ancient öppnade NIP återigen med en vunnen pistolrunda men ännu en gång lyckades Astralis ta igen och gå förbi svenskarna.Johannes "b0RUP" Borup, som toppade scoreboarden i den första kartan, fortsatte att farma kills på den andra kartan och avslutade Ancient med 22 kills i Astralis förkrossande 16-6-vinst på kartan.

Senare under måndagen ställs svenskarna Freddy "KRiMZ" Johansson och Isak "isak" Fahlén mot varandra i en vinna-eller-försvinna-match i grupp A. Den matchen är schemalagd att spelas klockan 19:30 på kvällen.

Artikelbild: Kalle Strömgren

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..