×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tyskland

Tung dag för svenskarna — NIP och KRIMZ nerskickade till lower bracket

1
Det blev en riktigt tuff dag för svenskarna i IEM Cologne.
Ninjas in Pyjamas resa i gruppspelet av Intel Extreme Masters Cologne startade mot Faze Clan. Och det startade faktiskt bra. Allt startade på Mirage, svensklagets kartval, där NIP vann de inledande fyra rundorna. Sen tog dock Faze kommando och vann tio rundor på sin CT-sida.

Men NIP var inte sämre på sin CT-sida. De tog kommando direkt och tog en stark ledning på 13-10 innan Faze vann sin första T-runda. NIP kom upp till 15 direkt efter det och efter lite om och men kunde de tillslut stänga kartan med 16-14.

Näst på tur var Overpass och där var NIP chanslösa. De vann endast fem rundor. Sista och avgörande kartan gick inte mycket bättre. NIP vann bara sju rundor till i matchen. De är nu nerskickade till lower bracket där de kommer att ställas mot Astralis.


Bättre gick det inte heller för Freddy "KRiMZ" Johansson och hans Fnatic. Deras match mot ENCE Esports bjöd på två spännande kartor men ingen som resulterade i vinst. 2-0 till ENCE och även Fnatic är nerskickade till lower bracket. De kommer antingen ställas mot Gamerlegion eller The MongolZ.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..