×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenska stjärncoachen letar nytt lag för CS2: "Vill gå all-in!"

1
Den före detta Ninjas In Pyjamas-profilen vill göra comeback.
I början av året lämnade den svenska stjärncoachen Björn "THREAT" Pers sitt Ninjas in Pyjamas efter sju år i organisationen. Nu meddelar THREAT att han fortfarande är redo att satsa på en roll inom en annan organisation.

I ett inlägg på Twitter avslöjar THREAT att han varit i förhandlingar med mer än ett lag men att det inte blivit något kontrakt i slutändan. Inför släppet av Counter-Strike 2 menar han dock att han vill gå "all-in" förutsatt att det är rätt lag.

"Då några förhandlingar med lag fallet ihop och med den kommande releasen av CS2 vill jag säga att jag för närvarande är en free agent och är intresserad av att gå all-in givet rätt lag!", skriver THREAT i sitt inlägg.


THREAT var en del av NIP under perioden 2016-2022. Hans NIP-karriär började i rollen som huvudcoach men under åren hade han flera andra roller i organisationen. Med THREAT vann NIP bland annat IEM Oakland 2017, Dreamhack Masters Malmö 2016 och IEM Fall 2021.

Artikelbild: Stefan Romare

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..