×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Här är kartan som flest Counter-Strike-spelare vill byta ut

1
En karta sticker ut som den minst populära bland CS-spelarna.
Om spelarna får välja skulle kartan Vertigo bytas ut ur den aktiva map-poolen i Counter-Strike. Det rapporterar nyhetssajten Dot Esports som baserar sin information på en diskussion bland spelare på Twitter.

Diskussionen drog igång efter att den kanadensiska kommentatorn Conner "Scrawny" Girvan frågat sina följare vilken förändring i map-poolen som de hade gjort om de bara fick göra en.

De flesta av Scrawnys följare var mer eller mindre överens om att Vertigo var den karta som skulle tas bort och ersättas med någon annan karta. Själv föreslog Scrawny att ersätta Vertigo med den klassiska kartan Train som ersattes av Ancient i maj 2021.


Sett till vilka kartor som spelats mest i professionell CS är Vertigo också i botten av listan. Under vårsäsongen var Vertigo den näst minst spelade kartan av alla kartor i map-poolen, den enda karta som spelades mindre var Anubis.

Artikelbild: Skärmbild/Counter-Strike

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..