×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Så har Mirage förändrats i Counter-Strike 2

1
Den populära CS-profilen går igenom alla förändringar hittills på Mirage i Counter-Strike 2.
Hur har uppgraderingen till Source 2-motorn påverkat den klassiska kartan Mirage? Det går den populära CS-profilen 3kliksphilip igenom i sin senaste video på Youtube med samma titel som frågan.

Den som hoppats på stora förändringar på kartan i CS2 verkar dock bli besviken. Då speltillverkaren Valve klassificerar Mirage som en klassisk karta som inte behöver förbättras särskilt mycket är de flesta förändringarna för kartan kopplade till förbättrad grafik och ljussättning.

Den förbättrade grafiken och ljussättningen leder visserligen till att kartan blir något ljusare och mer färgglad vilket i sin tur leder till förbättrad synlighet för spelarna.

Se 3kliksphilips video här:

Artikelbild: 3kliksphilip/Youtube

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..