×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Nuke kan bli nästa karta i Counter-Strike 2-betan

1
Den klassiska kartan ser ut att vara näst på tur i CS2-betan.
Speltillverkaren Valve kan lägga till den klassiska CS-kartan Nuke som nästa karta att testas i Counter-Strike 2-betan. Det tror iallafall den kända CS-profilen Maksim "Gabe Follower" Poletayev.

I en nysläppt video på Youtube berättar Gabe Follower att han hittat referenser till Nuke i CS2-betans källkod som får honom att tro att kartan kan vara näst på tur.

I videon säger Gabe Follower att han tror att Valve kommer att testa kartor i den ordning som speltillverkaren gick igenom i sin video om kartor i Counter-Strike 2. I Valves video kategoriserades kartor i tre olika grupper — klassiska kartor som inte ska förändras så mycket, kartor som ska uppgraderas och kartor som görs om helt och hållet.

Om det stämmer att Valve går efter den ordningen och Nuke blir nästa karta att testas är tillverkaren framme i kartgruppen som kommer att få större uppgraderingar med den nya spelmotorn än till exempel Dust2 och Mirage.


Artikelbild: Pressbild/Counter-Strike

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..