×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Se CS-spelarnas bisarra kaffeduell på Inferno: "Hur hände detta?"

1
Spelarna träffade fler skott på den flygande kaffekannan än på varandra.
Häromveckan delade Reddit-användaren CrimeMasterGogooo ett bisarrt klipp på en händelse han varit med om när han spelade en match på Inferno. I klippet hamnar användaren i en duell med en annan spelare i köket på kartan och på något vis slutar det hela med att de båda står och skjuter kökets kaffekanna fram och tillbaka mellan varandra.

I tråden "How did this happen?" visade användaren upp situationen och flera roade sig åt händelsen — både för att det var roligt att se kaffekannan flyga fram och tillbaka men också för att spelarna misslyckades så kapitalt med att träffa något skott på sitt faktiska mål.

"Hahaha, det här är jävligt roligt. Kannan går fram och tillbaka typ tre gånger. Jag antar att du träffade 6 skott men 'wallbangade' genom kannan. Jag undrar hur mycket skada man faktiskt kan göra genom sådan här rekvisita", kommenterade användaren SIKEo_o klippet.

How did this happen?
by u/CrimeMasterGogooo in csgo

Artikelbild: Pressbild/Counter-Strike och CrimeMasterGogooo/Reddit

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..