×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

ESL bekräftar — fortsätter med CS:GO "tills vidare"

1
Vi kan behöva vänta på Counter-Strike 2 längre än vad vi hoppats på.
Turneringsarrangören ESL ser inte ut att byta från Counter-Strike: Global Offensive i sina tävlingar än på ett tag. Det bekräftar ESL-chefen Marc Winther genom ett inlägg på Twitter.

I inlägget svarar Winther på en fråga om ESL:s kommande tävlingar kommer att spela i Counter-Strike 2. I svaret skriver Winther att det inte finns något officiellt releasedatum för CS2 och att det därför är CS:GO som gäller till svidare.

"Tills vidare är CS:GO spelet som kommer att spelas. CS2 har för närvarande ingen specifik releasedag, vi kommer att kommunicera om ändringen till CS2 så snart vi kan", skriver Winther i inlägget.


Speltillverkaren Valve har tidigare meddelat att CS2 kommer att släppas "under sommaren". Många väntade sig att spelet skulle släppas i samband med sommaruppehållet för proffsscenen, men med Blast Premier Fall-gruppspelet bara några veckor bort ser det mer och mer troligt ut att CS2 kommer att släppas under tävlingssäsongen.

Artikelbild: Pressbild/Counter-Strike och Helena Kristiansson/ESL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..