×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Siffrorna visar – så många nya konton fick beta-access till CS2

1
Counter-Strike 2-betan är fortfarande väldigt exklusiv.
För ett par veckor sedan meddelade speltillverkaren Valve att man valt att ge fler spelare tillgång till Counter-Strike 2. Nu har analysverktyget Leetify släppt siffror som kan ge en hint om hur många nya spelare som faktiskt fick beta-access.

I en tråd på Reddit delade Leetify med sig av hur stor andel av verktygets användare som fått möjlighet att spela betan sedan Valve meddelade den nya vågen av invites. Enligt siffrorna har antalet CS2-spelare ökat med 33 %.

Även om 33 % kan låta som en stor ökning är det fortfarande förhållandevis få spelare sett till hela spelarbasen som kan spela Counter-Strike 2. Av Leetifys användare är det numera 4 % som har tillgång till CS2-betan. Innan den nya vågen av inbjudningar var det 3 %.

The CS2 access rate has increased by 33% since the new CS2 access wave began!
by u/leetify in GlobalOffensive

Artikelbild: Pressbild/Counter-Strike

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..