×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Counter-Strike 2 riskerar att släppas efter sommaren: "Troligtvis oktober"

1
Den brittiska CS-profilen Owen "smooya" Butterfield tror att Counter-Strike 2 kan komma först efter sommaren.
Hela CS-världen väntar otåligt på att den efterlängtade stora uppdateringen Counter-Strike 2 ska släppas. Speltillverkaren Valve har tidigare kommunicerat att släppet ska ske "under sommaren" men enligt den brittiska CS-profilen Owen "smooya" Butterfield kan släppet komma att bli i oktober.

I CS-sajten HLTV:s livesända podcast HLTV Podcast diskuterades CS2-släppet av deltagarna och smooya sade då att han hört att övergången från CS:GO till CS2 kan komma att ske först i oktober.

– Spelet kommer inte att släppas förrän alla sju kartor är klara. Den förväntade eller mest troliga övergången kommer att vara efter nästa Pro League, så någon gång i oktober, sade smooya i podcasten.

– Det kan vara innan Pro League, alltså i tidig augusti, eller efteråt. Det kan också släppas tidigare men turneringarna kommer inte att byta, tillade han senare.

Valve har inte uppdaterat spelarbasen om att det skulle föreligga någon försening eller liknande men HLTV:s chefredaktör Milan "Striker" Švejda, som också deltog i podcasten, berättade att han fått höra liknande uppgifter. Om uppgifterna stämmer eller inte får framtiden avgöra.

Se diskussionen nedan:

Artikelbild: Pressbild/Valve

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..