×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Evil Geniuses misslyckas signa stjärnspelare — satsar på spelare från B-laget

1
Det amerikanska storlaget ville signa europeiska stjärnor men misslyckades.
Under sommaren har det rapporterats att Evil Geniuses haft som plan att flytta sin CS-division från Nordamerika till Europa. Någon flytt verkar det dock inte bli, då laget under lördagen presenterade att man väljer att flytta upp fyra amerikanska spelare från sitt B-lag EG Black.

Som en konsekvens av uppflyttningen bänkas också fyra av de spelare som representerat EG under vårsäsongen. Trotjänraren Vincent "Brehze" Cayonte samt trion Sanzhar "neaLaN" Ishkakov, Jerric "wiz" Jiang och Ismail "refrezh" Ali förpassas alla tillsammans med den danske coachen Daniel "Vorborg" Vorborg till bänken och transferlistas.

Beslutet kom något oväntat då EG under sommaren kopplats ihop med flera europeiska spelare som Denis "electronic" Sharipov, Audric "JACKZ" Jug och Alexander "zorte" Zagodirenko. Eftersom förhandlingarna med dessa spelare uppenbarligen inte gått i hamn tvingas EG istället att fortsätta sin nordamerikanska satsning.

Evil Geniuses är:
Timothy "autimatic" Ta
Paytyn "Junior" Johnson
Jeorge "Jeorge" Endicott
Colby "Walco" Walsh
Jadan "HexT" Postma
Will "RUSH" Wierzba (avbytare)


Artikelbild: Stephanie Lindgren/ESL

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..