×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Experten toksågar Evil Geniuses: "Spräng det"

1
CS-profilen tror att Evil Geniuses är bortom räddning.
Det amerikanska storlaget Evil Geniuses led av ännu ett stort sportsligt nederlag efter att ha slagits ut ur IEM Dallas av landsmännen i Complexity Gaming. Den delade sistaplatsen var ännu en i raden av fiaskoartade resultat från organisationen under säsongen som lett till att laget sjunkit till plats 55 på HLTV:s världsranking.

Under turneringsarrangören ESL:s sändning valde den amerikanska CS-analytikern Alex "Mauisnake" Ellenberg att uttrycka sina känslor kring laget och hur besviken han är på organisationen.

– Det är bara så förvirrande. Bristen på enhetlighet i EG får mig att bara vilja säga en sak: Spräng det. Gör er bara av med det, ändra allt, sade Mauisnake i sändningen.

Efter sändningen fortsatte Mauisnake att kritisera EG genom inlägg på Twitter.

"Min frustration rörande EG:s CS-lag går utöver resultat, vilket är en sak, men om de hade hållit fast vid Blueprint (satsningen på tre amerikanska CS-femmor, reds. anm.) och visade att de värderade att fostra inhemska talanger skulle jag åtminstone ha behålla hoppet och heja på dem", skrev han.


Artikelbild: Pressbild/PGL och Helena Kristiansson/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..