×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Transferrykte: EG intresserade av förra G2-stjärnan – kan värva flera spelare

1
Storlaget kan göra om ordentligt i femman inför höstsäsongen.
Det amerikanska storlaget Evil Geniuses kan vara på väg att värva ännu fler europeiska spelare. Enligt den franska nyhetssajten 1PV ska EG vara intresserade av att signa den före detta G2 Esports- och HEET-spelaren Audric "JACKZ" Jug.

Vem i laget som JACKZ är tänkt att ersätta finns det ännu ingen information om, men den amerikanska nyhetssajten Dust2.us uppger att organisationen utvärderar hela sin laguppställning efter en tung vårsäsong i ryggen. Förutom JACKZ nämns spelare som Pavel "s1ren" Ogloblin och Mohammad "BOROS" Malhas som potentiella nyförvärv.

Under 2023 har EG sjunkit som en sten på världsrankingen efter flera misslyckade resultat. Efter att laget misslyckades att kvalificera för Majorn i Paris värvades den danska spelaren Ismail "refrezh" Ali in från Sprout vilket inte ledde till någon omedelbar förbättring utan laget avslutade säsongen med en sistaplats i IEM Dallas.

Artikelbild: Stefan Romare
Videokälla: Blast/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..