×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

s1mple i öppet bråk med experten: "Trött på dina tråkiga analyser"

1
Oleksandr "s1mple" Kostyliev gav sig in i bråket för att försvara sin medspelare.
CS-proffsen Oleksandr "s1mple" Kostyliev och Vladislav "nafany" Gorshkov råkade under fredagen i luven på den amerikanska CS-experten Alex "Mauisnake" Ellenberg. De tre profilerna rök ihop på Twitter efter att Mauisnake kritiserat nafanys förmåga som in-game leader.

Inlägget som drog igång bråket var en analys från Mauisnake där han skrev att Cloud9-spelaren Dmitry "sh1ro" Sokolov inte grät under Major-kvalen på grund av Abay "HObbit" Khassenov eller Timur "Buster" Tulepov utan för att nafanys IGL:ande var så dåligt.

Detta fick nafany att ilskna till och i ett svar på Mauisnakes inlägg gav han sin syn på saken.

"Mannen, stäng din mun när du inte har all information. Tack. Om du tror att faktumet att du har varit analytiker ger dig möjlighet att prata skit om någon eller vilket lag som helst, bör du tänka om. Det är coolt att prata skit, men bättre att tala sanning och inte ljuga", skrev nafany.


Efter att Mauisnake svarat nafany och stått fast vid sin ståndpunkt valde s1mple att ge sig in i ordväxlingen och attackera Mauisnake.

"Jag är trött på dina tråkiga analyser, snälla skaffa mer kunskap för ditt arbete. Ibland är det faktiskt hemskt att höra dig vid desken, försök förstå spelet bättre, du har så många smarta människor runtomkring dig", skrev s1mple.


Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..