×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tyskland

BIG byter ut trio — fyller på från akademin och värvar förra OG-spelaren

1
Tysklands bästa CS-lag möblerar om helt i femman.
BIG väljer att göra stora förändringar i sin CS-femma under sommaren. I ett pressmeddelande meddelar organisationen att tre spelare byts ut från huvudlagets femma och ersätts med nya spelare.

Den trio som får lämna huvudlaget är Josef "faveN" Baumann, Nils "k1to" Gruhne och Marcel "hyped" Köhn. faveN meddelade själv under onsdagen att han tar en paus för att fokusera på sin familj efter att ha fått barn medan hyped flyttas till BIG:s akademilag och k1to bänkas och sätts på transferlistan.

Ersättare för trion blir organisationens akademispelare Elias "s1n" Stein och David "prosus" Hesse samt den före detta OG-spelaren Mateusz "mantuu" Wilczewski som varit kontraktslös sedan hans kontrakt med OG gick ut i början av januari.

BIG:s nya femma debuterar i Blast Premier Fall-gruppspelet som drar igång den 13 juli.

BIG ställer nu upp med följande femma:
Johannes "tabseN" Wodarz
Karim "Krimbo" Moussa
Elias "s1n" Stein
David "prosus" Hesse
Mateusz "mantuu" Wilczewski


Artikelbild: Kalle Strömgren

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..