×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Klart: Jame förlänger med Virtus Pro — skriver långtidskontrakt

1
AWP-stjärnan är klar för fyra år till i Virtus Pro.
Virtus.pro förlänger kontraktet med sin ryska AWP-stjärna Ali "Jame" Djami. I ett pressmeddelande meddelar organisationen att Jame fortsätter i laget under ytterligare fyra år.

24-åringen anslöt till VP i slutet av 2019 efter att ha nått stora framgångar med Avangar med bland annat ett Major-silver och en vinst i Blast Pro Series i Moskva i bagaget. I Virtus Pro har de sportsliga framgångarna fortsatt och kulminerade under höstsäsongen 2022 då VP, under namnet Outsiders, vann Majorn i Rio samtidigt som Jame utsågs till turneringens bästa spelare.

"Jag har varit med Virtus Pro väldigt länge, klubben har blivit ett andra hem för mig, så beslutet att förlänga kontraktet var ganska enkelt. Vi har en stor ömsesidig förståelse med spelarna, tränarstaben och ledningen, vi vill alla nå segrar och vi är redo att jobba riktigt hårt för det. Jag är glad över att tillbringa många år till med the Bears!", säger Jame själv om förlängningen.


Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..