×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Astralis sparkar sportchefen och HUNDEN: "Dags för en förändring"

1
Det danska storlaget gör ändringar i den sportsliga ledningen.
Astralis sparkar sin sportchef Kasper Hvidt och lagets kontroversiella analytiker Nicolai "HUNDEN" Petersen. Det meddelade laget genom ett pressmeddelande på onsdagen.

I pressmeddelandet skriver Astralis att det är dags för en förändring efter lagets förhållandevis svaga resultat under den senaste tiden.

"Efter en period av fluktuerande resultat, som inte levt upp till Astralis alltid höga ambitionsnivå, är det dags för en förändring och samarbetet med både Kasper Hvidt och chefsanalytiker Nikolaj 'HUNDEN' Petersen har idag avslutats", skriver Astralis i pressmeddelandet.

Kasper Hvidt, som har en bakgrund som professionell handbollsspelare, anslöt till Astralis i augusti 2017. Under Hvidts ledning blev Astralis ett av världens mest framgångsrika Counter-Strike-lag och vann bland annat fyra Majors under hans ledning.

— Jag är oerhört stolt över de mer än 35 titlarna vi har vunnit och de resultat vi har uppnått. Om något är jag ledsen över att de initiativ och förändringar vi har gjort under den senaste perioden inte har fått de resultat vi hoppats på. Det har varit en svår tid efter att vi fick gjorde om vårt nya lag, men vi har ändå lyckats ta oss framåt som organisation, även runt lagen, säger Hvidt själv i pressmeddelandet.

Chefsanalytikern HUNDEN, som har ett förflutet med flera avstängningar från Esportens Integritetskommission, anslöt till Astralis för bara sex månader sedan i ett kontroversiellt drag som ifrågasattes av många. I en kortfattad kommentar förklarar Astralis vd Anders Hørsholt att laget behöver en annan profil som kan stötta lagets coach framöver.


Artikelbild: Pressbild/Astralis

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..