×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Ikonen kan få lämna Team Liquid — efter över 8 år i laget

1
Jonathan "EliGE" Jablonowski kan vara på väg att få lämna Team Liquid.
Det amerikanska storlaget Team Liquid kan göra stora förändringar i sin femma under sommaren. Enligt den amerikanska nyhetssajten Dust2.us undersöker Liquid bland annat möjligheterna att ersätta lagets trotjänare Jonathan "EliGE" Jablonowski.

EliGE har varit en del av Team Liquid de senaste åtta åren och varit en viktig kugge och kulturbärare i laget. Enligt Dust2.us ska Liquid dock vara beredda att ersätta veteranen med den 22-årige bulgariska spelaren Alex "Rainwaker" Petrov.

Förutom att byta ut EliGE har Dust2.us tidigare rapporterat att Liquid också är nära att värva den ryska spelaren Robert "patsi" Isyanov från Team Spirit. 19-åringen är tänkt att ersätta Nick "nitr0" Cannella som meddelat att hans proffskarriär är över. Enligt Dust2.us är prislappen på patsi 100 000 dollar (~1 miljon kronor).

Om förändringarna sker kommer Liquid att gå ifrån att ha en huvudsakligen amerikanska femma till att istället ha ett internationellt lag med spelare från flera olika nationaliteter.

Liquid kan ställa upp med följande femma i höst:
Mareks "YEKINDAR" Gajinskis
Robert "patsi" Isyanov
Alex "Rainwaker" Petrov
Josh "oSee" Ohm
Keith "NAF" Markovic

Artikelbild: Pressbild/Team Liquid och Kalle Strömgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..