×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenska legendarerna deltar i sommarturnering

2
Christopher "GeT_RiGhT" Alesund och Olof "olofmeister" Kajbjer är tillbaka på servern!
Under spelaruppehållet passar de flesta CS-proffs på att ta lite efterlängtad vila. Helt tomt i CS-kalendern är det dock inte och för andra året i rad arrangerar 1xBet sin sommarturnering GOAT League där flera välkända profiler har skramlat ihop varsin femma.

Från svenskt håll är det totalt tre spelare som kommer att delta i tävlingen. De pensionerade svenska CS-legendarerna Christopher "GeT_RiGhT" Alesund och Olof "olofmeister" Kajbjer är lagkaptener för två av femmorna som deltar medan den före detta Ninjas in Pyjamas- och Dignitas-spelaren Jonas "Lekr0" Olofsson tar plats i Nikola "Lobanjica" Mijomanovićs femma.

Sommarturneringen, som arrangeras för underhållnings skull och under förra upplagan innehöll flera showmatch-element, startar på torsdagen den 15 juni och pågår fram till tisdag den 20 juni.

Artikelbild: Stefan Romare och Kalle Strömgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..