×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

REZ hyllar Aleksib: "Verkligen en inspirerande lagkamrat"

2
Den svenska Ninjas In Pyjamas-stjärnan hyllade Aleksi "Aleksib" Virolainen efter bänkningen.
Aleksi "Aleksib" Virolainen får inte fortsatt förtroende i Ninjas in Pyjamas. Efter att Hampus "hampus" Poser meddelat att han är redo att göra comeback efter sin spelarpaus valde NIP att bänka den finska spelaren för att göra plats för hampus.

Efter beskedet valde NIP:s svenska stjärna Fredrik "REZ" Sterner att hylla sin lagkamrat för hans tid i NIP. I ett inlägg på Twitter skriver REZ att han inspirerats av Aleksib och önskar honom all lycka framöver.

"Stort tack till Aleksi för det han har gett oss. Verkligen en inspirerande lagkamrat och otrolig arbetsmoral, han har jobbat så hårt under tiden med oss. Lycka till vidare ❤️", skriver REZ.

Aleksib anslöt till Ninjas In Pyjamas under hösten förra året. Under sina nio månader i laget ledde han NIP till en vinst i Svenska Cupen 2022, en delad tredjeplats i Blast Premier Fall Finals 2022 samt två Major-deltaganden i Legends Stage.


Artikelbild: Stefan Romare och Kim Andersson

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..