×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Officiellt: Evil Geniuses värvar refrezh

1
Ismail "refrezh" Ali lämnar Sprout för Evil Geniuses.
Efter flera veckor av rykten står det nu klart att Evil Geniuses värvar den danska spelaren Ismail "refrezh" Ali. Spelaren presenterades under tisdagskvällen av organisationen genom ett inlägg på Twitter.

refrezh ansluter till ett EG som har en tung säsong i ryggen. Laget har radat upp svaga resultat under våren och lyckades inte kvala till Majorn i Paris efter att ha blivit utslagna av det brasilianska laget Paquetá Gaming.

Dansken kommer senast från en sejour i Sprout där han spelade i ett halvår. Efter en fin höstsäsong 2022, där laget bland annat kvalade till Majorn i Rio, har våren varit desto tyngre för laget och refrezh bänkades och transferlistades i slutet av februari.

Innan Sprout spelade refrezh i Heroic där han nådde stora framgångar och vann bland annat ESL Pro Leagues 13:e säsong och Pinnacle Cup Championship samt slutade på en delad tredjeplats på Majorn i Stockholm år 2021.

EG har i skrivande stund inte uppgett vilken spelare i femman som refrezh kommer att ersätta. Sedan tidigare har dock rapporter kommit om att det är kanadensaren Jadan "HexT" Postma som kommer att få göra plats för dansken.

Evil Geniuses laguppställning är nu:
Timothy "autimatic" Ta
Vincent "Brehze" Cayonte
Jerric "wiz" Jiang
Sanzhar "neaLaN" Ishkakov
Ismail "refrezh" Ali
Jadan "HexT" Postma

Artikelbild: Helena Kristiansson/ESL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..