×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Nu avgörs Elitseriens vårsäsong — här är allt du behöver veta

2
Här är allt du behöver veta inför helgens CS-fest på Dreamhack!
Under helgen ska avgörs den svenska tävlingen Elitserien i Counter-Strike: Global Offensive. Fyra lag har tagit sig från de två gruppspelen till slutspelet som spelas på plats på Dreamhack och gör upp om en sammanlagd prispott om 230 000 kronor.

De fyra lag som tagit sig till slutspelet är de regerande mästarna 00Prospects, Young Ninjas, THUNDR och Lilmix. Prospects har åkt på ett rejält bakslag inför slutspelet då lagets AWP-stjärna Johan "Hype" Engblom inte har möjlighet att delta och istället ersätts av Jack "Jackinho" Ström Mattsson.

Turneringsformat

Nytt för den här säsongen är att Elitseriens slutspel inte spelas i single elimination-format utan istället i en double elimination-bracket. Det innebär att alla lag kommer att få spela minst två matcher i LAN-miljö och att en förlust inte automatiskt innebär att laget är utslaget.

Schema

Slutspelet spelas över tre dagar med start klockan 10:00 på fredagen. På fredagen spelas tre matcher — de inledande upper bracket-semifinalerna samt den första utslagsmatchen.

Under lördagen spelas upper bracket-finalen och lower bracket-finalen och på söndag med schemalagd starttid klockan 15:30 avgörs tävlingen med den stora finalen.

Schema fredag
Utslagsmatch

Schema Lördag
UB-final
LB-final

Schema söndag
Final

Artikelbild: Daniel Sandström, Jesper Zerman/Bildbyrån och Kim Andersson

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..