×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Regerande mästarna klara för Elitseriens LAN-finaler

1
Jonatan "bobeksde" Persson var tongivande när Prospects säkrade plats i LAN-finalerna på Dreamhack.
De regerande Elitserien-mästarna 00Prospects kommer att få försvara sin titel på Dreamhack i sommar. Det står klart efter att laget besegrat The Prodigies med 2-1 i kartor i upper bracket-finalen av grupp B i Elitseriens andra gruppspelsomgång.

Tisdagens match blev en riktig rysare där Prodigies säkrade vinst i den första kartan Vertigo med 16-14. Prospects kvitterade efter 16-12 på Ancient vilket tvingade fram ett avgörande på Overpass.

Efter 30 rundor på kartan var ställningen 15-15 och övertid väntade. Där kunde till slut Prospects dra det längsta strået och säkra avancemang med siffrorna 19-17. Jonatan "bobeksde" Persson var lagets dödligaste spelare på Overpass och avslutade kartan med 30 frallor.

För Prodigies väntar nu en direkt avgörande match om den sista platsen i Elitseriens LAN-finaler. Sedan tidigare har Young Ninjas, Lilmix och nu 00 Prospects säkrat platser på LAN-finalerna.

Den avgörande gruppspelsmatchen spelas på torsdag kväll. Vilka Prodigies får möta där avgörs på onsdagskvällen då THUNDR möter Diverse Units i en utslagsmatch.

Artikelbild: Kalle Strömgren

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..