×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Regerande mästarna klara för Elitseriens LAN-finaler

1
Jonatan "bobeksde" Persson var tongivande när Prospects säkrade plats i LAN-finalerna på Dreamhack.
De regerande Elitserien-mästarna 00Prospects kommer att få försvara sin titel på Dreamhack i sommar. Det står klart efter att laget besegrat The Prodigies med 2-1 i kartor i upper bracket-finalen av grupp B i Elitseriens andra gruppspelsomgång.

Tisdagens match blev en riktig rysare där Prodigies säkrade vinst i den första kartan Vertigo med 16-14. Prospects kvitterade efter 16-12 på Ancient vilket tvingade fram ett avgörande på Overpass.

Efter 30 rundor på kartan var ställningen 15-15 och övertid väntade. Där kunde till slut Prospects dra det längsta strået och säkra avancemang med siffrorna 19-17. Jonatan "bobeksde" Persson var lagets dödligaste spelare på Overpass och avslutade kartan med 30 frallor.

För Prodigies väntar nu en direkt avgörande match om den sista platsen i Elitseriens LAN-finaler. Sedan tidigare har Young Ninjas, Lilmix och nu 00 Prospects säkrat platser på LAN-finalerna.

Den avgörande gruppspelsmatchen spelas på torsdag kväll. Vilka Prodigies får möta där avgörs på onsdagskvällen då THUNDR möter Diverse Units i en utslagsmatch.

Artikelbild: Kalle Strömgren

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..