×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenskarnas monstergrind — på topplista över flest spelade kartor

1
Både Eyeballers och 00 Prospects återfinns på listan över vårens största grinders.
Counter-Strikes tävlingsscen har under de senaste åren exploderat med enormt många tävlingar som spelas online. Turneringsarrangörer som Elisa och Champion of Champions Tour har bidragit till att det finns en uppsjö av tävlingar att spela för lag som kämpar för att ta sig uppåt i CS-hierarkin.

Med vårens tävlingar i huvudsak avslutade valde det brasilianska CS-kontot CSGO Statistics att sammanställa en lista över de CS-lag som spelat flest kartor under säsongen. På listan, som toppas av det rumänska laget Nexus Gaming, återfinns två av Sveriges bästa lag.

Den svenska femma som spelat mest under våren är akademilaget 00Prospects som hunnit med att spela hela 189 kartor under året. Kort därefter kommer Eyeballers som noterats för 185 kartor hittills under 2023.

Värt att notera är att matcherna som återfinns i denna statistik bara är de som registrerats av CS-sajten HLTV. Tidiga omgångar i öppna kval och majoriteten av alla Elitserien- och ESEA-matcher återfinns till exempel inte i statistiken, vilket innebär att lagen spelat ännu fler kartor under året.

"Grinden slutar aldrig. Vi är snart tillbaka från vår VACation redo för vadhelst resten av 2023 har att komma med", kommenterade Eyeballers Twitter-konto statistiken.


Artikelbild: Kim Andersson och Pressbild/Eyeballers

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..