×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Thundr säkrar slutspelsplats i Elitserien efter galen långkörare på Ancient

1
Det krävdes 59 rundor för att avgöra kartan mellan Thundr Esport och The Prodigies.
THUNDR blir det fjärde och sista laget som tar plats i Elitseriens LAN-finaler på Dreamhack Summer. Det står klart efter att laget på torsdagskvällen vunnit sin avgörande gruppspelsmatch mot The Prodigies med 2-0.

Matchen blev en riktig nagelbitare och bägge kartorna gick till övertid. Overpass slutade 19-15 till Thundr och på Ancient krävdes det hela 59(!) rundor innan Thundr kunde stänga kartan med siffrorna 31-28.

De fyra lag som kommer att göra upp om vårsäsongens Elitserien-titel på Dreamhack är Thundr, 00Prospects, Young Ninjas och Lilmix. Slutspelet, som denna säsong utgörs av en double elimination-bracket, kommer att spelas över tre dagar under Dreamhack i Jönköping den 16—18 juni.

Sverige Thundr Esport
Brillo, dZ, hechtikal, kasi, treckiz

Sverige The Prodigies
DeeP, delle, jocab, TIMhehe, upE

Artikelbild: Stephanie Lindgren/Dreamhack

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..