×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

friberg hoppas på fler ändringar i NIP — vill se helsvensk femma

1
Adam "friberg" Friberg önskar fler svenskar i Ninjas In Pyjamas.
De svenska reaktionerna efter Ninjas in Pyjamas besked om Hampus "hampus" Poser har varit överväldigande positiva. Den före detta NIP-spelaren Adam "friberg" Friberg hoppas att beslutet kan vara startskottet på ännu fler förändringar.

I en kommentar på Twitter skriver friberg att skulle vilja se en helsvensk NIP-femma och därmed peta både Kristian "k0nfig" Wienecke och Daniil "headtr1ck" Valitov.

"Skulle vilja se NIP satsa på en helsvensk 5-mannauppställning, även om jag tycker att k0nfig gjort ett bra jobb som entry (och joker)", skriver friberg om beskedet.

När NIP signade Nicolai "dev1ce" Reedtz hade laget en hybridlösning med fyra svenska spelare och en dansk. Kommunikationen sköttes då helt på svenska då dev1ce kunde förstå språket väl, något som k0nfig också bekräftat att han gör. En sådan lösning skulle dock förutsätta att ukrainaren headtr1ck ersätts av en svensktalande AWP-spelare.


Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: UCC/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..