×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Eyeballers nu Sveriges högst rankade lag — petar ned Godsent

1
Jesper "JW" Wecksell och Robin "flusha" Rönnquists projekt är nu återigen Sveriges högst rankade lag.
När CS-sajten HLTV under måndagen uppdaterade sin världsranking innebar det inte några större förändringar i världstoppen. Däremot rörde uppdateringen om ordningen bland Sveriges högst rankade lag på listan.

I och med uppdateringen kliver nämligen Eyeballers förbi Godsent och är därmed ny Sverige-etta. Även 00Prospects går om Godsent i rankingen och når därmed en andraplats på listan.

Under våren har Eyeballers konsekvent tagit sig till slutspel i flera Champion of Champions-turneringar och i tre raka CCT-tävlingar har laget nått kvartsfinal, något som bidrar till att laget klättrat till plats 49 på världsrankingen. Även Prospects har en relativt stark period i ryggen där laget gått till åttondelsfinal i två CCT-tävlingar.

För Godsent har den senaste tiden kantats av blandade resultat och ändringar i femman. Laget slutade på en delad sistaplats i Brazy Party i slutet av april och även om laget stod för en stark insats och slutade trea i kvalet till ESL Challenger Katowice tappar Godsent en del rankingpoäng efter att laget valt att bänka sin stjärnspelare Joel "joel" Holmlund.

Sveriges högst rankade CS-lag på HLTV:s världsranking
1. Eyeballers
2. 00Prospects
3. Godsent
4. Young Ninjas
5. Sverige The Prodigies

Artikelbild: Kalle Strömgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..