×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

nawwk vinner Elisa Invitational — Eyeballers på delad tredjeplats

2
Genom vinsten kvalificerar sig Tim "nawwk" Jonasson till Elisas LAN-finaler i höst.
Under lördagen avgjordes onlineturneringen Elisa Invitational. Sveriges just nu starkaste AWP-spelare Tim "nawwk" Jonasson och hans Apeks tog hem segern i turneringen efter att ha besegrat Copenhagen Flames före detta femma i finalen.

Finalen slutade 2-1 i kartor till Apeks och nawwk hade en framträdande roll i matchen. Svensken toppade scoreboarden med flest kills på matchens tredje avgörande karta Inferno som Apeks vann med hela 16-4.

Genom segern säkrar Apeks en plats i den nyligen annonserade LAN-turneringen Elisa Masters som spelas i Esbo i Finland i slutet av året.

Sveriges högst rankade femma Eyeballers slutade på en delad tredjeplats i turneringen efter att ha förlorat sin semifinal på lördagen mot just ex-Copenhagen Flames. Tredjeplatsen är lagets starkaste resultat hittills i år.

Artikelbild: Kalle Strömgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..