×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Heroic vinner Blast Premier Spring Finals — besegrar Team Vitality i finalen

1
Danskarna lyckades äntligen ta en titel igen.
Heroic vinner vårsäsongens sista stora CS:GO-turnering Blast Premier Spring Finals. De danska världstvåorna besegrade Major-mästarna Team Vitality med 2-1 i kartor i en match som kan bli den historiska sista stora Counter-Strike: Global Offensive-finalen.

Trots att Heroic levererat fina resultat under året och gått till final i både IEM Katowice och IEM Rio utgör segern danskarnas första turneringsvinst för säsongen. Senast laget var i final i IEM Rio förlorade man mot just Team Vitality.

Nu väntar några veckors speluppehåll för proffsspelarna. Nästa stora turnering äger rum först i slutet av juli då IEM Cologne drar igång höstens CS-säsong — potentiellt med Counter-Strike 2 som titel.


Finalen inleddes på Team Vitalitys kartval Vertigo men det var Heroic som fattade taktpinnen. Jakob "Jabbi" Nygaard säkrade 20 kills på kartan som slutade 16-9 i Heroics favör.

Vitality kvitterade matchen efter att Lotan "Spinx" Giladi, Mathieu "ZywOo" Herbaut och Peter "dupreeh" Rasmussen storspelat på Mirage. På avgörande Inferno klev sedan turneringens bästa spelare Jabbi fram och visade vägen för sitt Heroic. Med 22 kills ledde han sitt Heroic till en 16-9-seger på kartan.

Artikelbild: Stefan Romare
Videokälla: Blast/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..