×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Heroic och Vitality till final i Blast Premier Spring Finals

1
Världens två just nu högst rankade lag möts i en final som kan bli historisk.
Det blir vårsäsongens sensationslag Heroic och Team Vitality som får möta varandra i finalen av Blast Premier Spring Finals. Världens två just nu högst rankade femmor vann sina respektive semifinaler under lördagskvällen och ställs nu mot varandra i säsongens sista stora final.

Matchen kan bli historisk då det finns en chans att det inte kommer att spelas några fler stora LAN-turneringar i Counter-Strike: Global Offensive. Efter kvällens match går spelarna på en månad lång speluppehåll innan IEM Cologne kickar igång höstens säsong och det är inte otänkbart att Counter-Strike 2 släpps under spelarnas semester.

Heroics resa till finalen har varit felfri och laget har vunnit alla sina spelade matcher under turneringen. I lördagens semifinal mot Imperial Esports åkte danskarna på sin första kartförlust i turneringen men kunde till slut säkra en finalplats efter att ha vunnit en övertidsrysare på Nuke.

Major-mästarna Team Vitality inledde tävlingen med en förlust mot just Imperial men har sedan dess spelat upp sig ordentligt. Laget har slagit ut både Faze Clan och G2 Esports på sin väg till finalen och lagets superstjärna Mathieu "ZywOo" Herbaut har visat prov på fantastisk form.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: Blast/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..