×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Eyeballers till kvartsfinal i Elisa Invitational — vann nordiska åttondelsderbyt

1
Svenskarna ställs nu mot Major-kvartsfinalisterna i slutspelet.
Eyeballers fortsätter gå starkt i onlineturneringen Elisa Invitational. På nationaldagen säkrade svenskarna en kvartsfinalplats efter att ha besegrat det finska laget JANO Esports med 2-0 i tävlingens åttondelsfinal.

Segern kom efter kartvinster på Inferno (16-12) och Mirage (22-20). Eyeballers-spelarna Anton "Sapec" Palmgren och Jesper "JW" Wecksell var dödligast på servern med 54 kills vardera över de två kartorna.

I kvartsfinalen får Eyeballers möta det ukrainska sensationslaget Monte som fått en direktinbjudan till slutspelet. Laget kommer senast från en imponerande insats i Majorn i Paris där laget slutade på en delad femteplats efter att ha förlorat i kvartsfinalen mot Gamerlegion. Matchen mellan Eyeballers och Monte är schemalagd att spelas på torsdag klockan 15:00.

Även den svenska AWP-stjärnan Tim "nawwk" Jonasson och hans Apeks kommer att spela kvartsfinal i Elisa Invitational efter att ha besegrat Sangal Esports i sin åttondel. På torsdag klockan 12:00 spelar Apeks sin kvartsfinal mot en annan Major-kvartsfinalist i form av brittiska Into The Breach.

Artikelbild: Daniel Sandström

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..