×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

isak och nawwk inbjudna till saudiska miljonturneringen

2
De två svenska stjärnskotten får båda en plats i Gamers8.
Både Gamerlegion och Apeks får en inbjudan till den saudiska monsterturneringen Gamers8. Det meddelade arrangören under måndagen genom ett inlägg på Twitter.

Beskedet innebär att samtliga 13 lag som ska få en direktinbjudan till turneringen nu blivit annonserade. 15 av 16 deltagande lag har spikats och vilket lag som får den sista platsen avgörs genom kvalspel under sommaren.

I och med Gamerlegion och Apeks inbjudan är det nu tre svenska spelare som säkrat en plats i tävlingen. Förutom Isak "isak" Fahlén i Gamerlegion och Tim "nawwk" Jonasson i Apeks har också Freddy "KRiMZ" Johanssons Fnatic kvalat in till turneringen.

Gamers8 har en hisnande prispott om en miljon dollar (~10,9 miljoner kronor) och spelas under en vecka på plats i Saudiarabiens huvudstad Riyadh i mitten av augusti.


Artikelbild: Kalle Strömgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..