×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Världens dyraste skins kan bli ännu dyrare — får glow-up i CS2

1
Så kallade Blue Gems kan öka i värde efter Valves ändring.
I den senaste stora uppdateringen till Counter-Strike 2-betan smög speltillverkaren Valve in en ändring som kan ha en rejäl påverkan på skinsmarknaden. Enligt Twitter-användaren ThourCS har Valve beslutat att göra texturen för så kallade Blue Gems-patterns betydligt ljusare än i Counter-Strike: Global Offensive.

Denna ändring har som konsekvens att de skins som har ett Blue Gem-pattern kommer att vara betydligt ljusare i färgen än tidigare — något som kan göra att Blue Gem-skins blir ännu mer värdefulla.

Redan idag utgör Blue Gem-skins några av världens dyraste skins. Så sent som i april såldes en AK-47 Case Hardened Blue Gem med fyra Titan Holos från Katowice 2014 och en Karambit Case Hardened Blue Gem tillsammans i en affär värd över 500 000 dollar (~5,4 miljoner kronor).


Artikelbild: Skärmbild/Counter-Strike
Videokälla: Valve

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..