×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

s1mple om vänskapen med Neymar: "Älskar CS lika mycket som jag"

2
Världens bästa spelare berättar om mötet med Neymar Jr.
Under förra veckans miljonturnering IEM Rio stal den brasilianska fotbollsstjärnan Neymar Jr en del av rampljuset. Världsstjärnan, som är ett uttalat Furia Esports-fan, var på plats i Jeunesse Arena och såg bland annat Furias kvartsfinal live och inför turneringen laddade han upp flera filmer där han sågs umgås med Oleksandr "s1mple" Kostyliev.

I en intervju med den brasilianska nyhetssajten Dust2.br berättar s1mple om att få träffa Neymar för första gången.

— Det är fantastiskt, han är en riktigt bra kille, och han älskar CS lika mycket som jag älskar det. Det var väldigt trevligt att spela med honom och prata, säger s1mple.

I intervjun, som spelades in inför kvartsfinalerna i IEM Rio pratar s1mple också om den brasilianska publiken och hans förhoppning att få möta Furia. Så blev inte fallet utan Natus Vincere ställdes mot Heroic i turneringens semifinal i en match som Navi sedermera förlorade.

Se hela intervjun med s1mple nedan

Artikelbild: Antoine Dellenbach/Wikimedia och Kalle Strömgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..