×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

s1mple stöttar Valorant-proffset efter kaotiska tiden: "Du kan göra det här"

1
Världens bästa CS-spelare stöttar Valorant-stjärnan.
Den senaste tiden har varit minst sagt kaotisk för Sentinels-spelaren Hunter "SicK" Mims. Spelaren har gripits två gånger efter att ha misstänkts för olaga intrång och bannats från Twitch efter att ha agerat märkligt.

I ett inlägg på Twitter skriver nu SicK att han valt att söka hjälp för att komma tillrätta med sina problem. I inlägget ber SicK om ursäkt för sina kommenterar och skriver att han kommer att påbörja terapi som bekostas av Sentinels.

"Jag är motiverad att få hjälp att omdefinierat mitt liv framöver. Det här kommer att bli en lång resa så jag räknar med att jag kommer att fortsätta göra några felsteg, men jag uppskattar ert stöd när jag försöker ta mig igenom detta", skriver SicK.

Världens bästa CS-spelare Oleksandr "s1mple" Kostyliev är en av flera som valt att uttrycka stöd för SicKs beslut. I ett svar på spelarens inlägg skriver s1mple att han hoppas få möta SicK på CS2-servern framöver.

"Let's go, man! Du kan göra det här. Det viktigaste att komma ihåg är att om du inte vill det själv, så kan ingen annan hjälpa dig. Jag väntar på dig i CS2!" skriver s1mple.


Artikelbild: Pressbild/Riot Games och Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..