×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Eyeballers säkrar ny slutspelsplats — avancerar i Elisa Invitational

2
Sverige-ettan säkrar ännu en slutspelsplats!
Sveriges just nu högst rankade lag Eyeballers är klara för ännu ett slutspel i en onlineturnering. Under torsdagen säkrade svenskarna avancemang från gruppspelet i Elisa Invitationals vårsäsong efter vinst i den sista direkt avgörande swissgruppspelsomgången.

Segern kom mot den franska femma som tidigare representerade HEET men numera går under namnet Looking4Org. Segersiffrorna skrevs 2-1 i kartor efter Eyeballers-vinster på Inferno (16-14) och Ancient (16-13).

Tidigare under gruppspelet vann Eyeballers sina matcher mot ENCE Academy och Ignis Serpens. Lagets två gruppspelsförluster kom mot HAVU Gaming och före detta Copenhagen Flames.

Utöver Eyeballers ställde också 00Prospects upp i Elisa Invitational-gruppspelet. Det blev dock ingen slutspelsplats för Prospects som förlorade sin direkt avgörande gruppspelsmatch mot Havu med 1-2 i kartor.

Slutspelet är schemalagt att starta på tisdag den 6 juni. Det är ännu oklart vilka Eyeballers får möta i åttondelsfinal.

Artikelbild: Daniel Sandström

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..