×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Fler ändringar i Godsent — draken och RuStY petas: "Hade aldrig chans att lyckas"

1
Det svenska storlaget möblerar om ordentligt i sin femma.
Godsent bänkar sin AWP-spelare William "draken" Sundin och släpper Alfred "RuStY" Karlsson som free agent. Det meddelade det svenska storlaget under tisdagskvällen genom ett inlägg på Twitter.

"Igår flyttades draken till bänken från huvudlaget och RuStY har släppts som free agent. De båda kommer att söka nya möjligheter framöver. Vi tackar dem för deras hårda arbete och önskar dem lycka till i framtiden", skriver Godsent och lovar mer information och uppdateringar under de närmaste veckorna.

Gårdagens ändringar kommer bara två veckor efter att laget oväntat valt att bänka sin stjärnspelare Joel "joel" Holmlund. I skrivande stund består Godsent av coach Maikil "Golden" Selim samt de två spelarna Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora och Erik "ztr" Gustafsson.

Efter beskedet skrev RuStY ett inlägg på Twitter där han dels berättar att han letar efter nya möjligheter men också hintar om att han tycker att Godsents projekt var dömt att misslyckas.

"På grund av några omständigheter känner jag att det här projektet aldrig riktigt hade en chans att lyckas. Och med det sagt letar jag efter nya möjligheter, om du behöver en spelare eller en standin, tveka inte att kontakta mig. Och lycka till Godsent och alla spelare", skriver RuStY.


Artikelbild: Joakim Asplund/Godsent

8 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 8 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..