×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Vad händer med joel? Vilda spekulationer efter bänkningen

1
Förra veckan bänkades Joel "joel" Holmlund oväntat av Godsent. Varför Godsent bänkat spelaren har dock ännu inte kommunicerats vilket lett till vilda spekulationer om bakgrunden till beslutet.
I slutet av förra veckan kom en chockartad nyhet från Godsent. Organisationen berättade då att laget valt att bänka sin bästa spelare, Joel "joel" Holmlund. Bakgrunden till beslutet kommunicerades dock inte och i organisationens Discord-kanal skrev laget att mer info skulle komma under denna vecka.

Men bristen på kommunikation från både Godsent och joel har nu lett till vilda spekulationer i sociala medier om vad som kan ha hänt. De tankar som de flesta hade under fredagen var att spelaren hade blivit uppköpt av en annan organisation, men under helgen började även andra mindre positiva teorier att spridas.

I ett inlägg som fått stor uppmärksamhet på Twitter skriver den svenska CS-profilen Ludwig "Luddie" Hall att han nåtts av information som får honom att tro att joels karriär kan vara över.

"Joel har troligtvis spelat sin sista proffsmatch inom professionell counterstrike. Mer info kommer i veckan, men varningsflaggorna för mig kom när han redan hade skins. Tragiskt, med den potentialen kunde han blivit bäst i sverige", skrev Luddie i en nu raderad Tweet.

Exakt vad Luddie tror att joel gjort skriver profilen inte rakt ut, men hintar om att det skulle kunna röra sig om någon form av regelbrott.

Fragbite har varit i kontakt med Godsent som valt att inte kommentera frågan.Artikelbild: Joakim Asplund/Godsent

27 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 27 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..