×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Fnatic vinner kvalet till miljonturnering i Saudiarabien

1
Freddy "KRIMZ" Johansson och hans Fnatic får spela storturnering i Saudi i sommar.
Under veckan har det europeiska kvalet till sommarens storturnering Gamers8 spelat. Flera svenska spelare och lag ställde upp i kvalet som i slutändan vanns av Freddy "KRiMZ" Johansson och hans Fnatic.

Fnatic säkrade avancemanget efter att ha gått obesegrade genom single elimination-bracketen och besegrat HEET:s tidigare femma i kvalfinalen med 2-0 i kartor. KRIMZ utmärkte sig i finalen genom att toppa scoreboarden med 20 kills på matchens andra karta Anubis som Fnatic vann med 16-7.

För svensk del i övrigt var 00Prospects och Eyeballers de två lag som tog sig längst i kvalet. Prospects förlorade sin åttondelsfinal mot 500 medan Eyeballers åkte ur i sextondelsfinalen mot Sprout.

Gamers8 spelas på plats i Saudiarabiens huvudstad Riyadh i slutet av augusti. Tävlingen har en miljon dollar (~10,5 miljoner kronor) i prispengar och är med det en av världens största CS-tävlingar sett till prispotten.

Artikelbild: Kalle Strömgren

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..