×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

cArn dementerar Fnatic-rykte: "Verkar veta mer än mig"

1
Profilen påstår fortfarande att Fnatic kommer att göra flera ändringar i femman.
Under förra veckan briserade rykten om att Fnatic skulle vara på väg att göra ändringar i sin femma. Nu väljer Fnatics svenska delägare Patrik "cArn" Sättermon att publikt dementera uppgifterna.

I ett svar på Twitter bemötte cArn den ryska CS-profilen Alexey "OverDrive" Birukov som i ett inlägg skrivit att det kommer att bli "minst 3 ändringar i Fnatics CS-uppställning". Som svar på det skrev cArn att OverDrive "verkar veta mer än han själv" och avslutade sitt inlägg med ett ironiskt "imponerande!".


Uppgifterna om ändringar i Fnatic härrör ursprungligen från CS-profilen Vlad "Harumi" Radvilovich som i ett inlägg på Telegram förra veckan påstod att Freddy "KRiMZ" Johansson och Dion "FASHR" Derksen skulle vara på väg att lämna laget. Denna information har sedan rapporterats av den ryska nyhetssajten Escorenews och spridits vidare av bland annat OverDrive.

Trots cArns dementi väljer OverDrive att hålla fast vid sitt påstående. I ett inlägg på den ryska sociala medier-plattformen VK skriver OverDrive att om en representant från en organisation dementerar hans uppgifter är det ett tecken på att uppgifterna stämmer.

Artikelbild: Youtube/Fnatic och Kalle Strömgren

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..