×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

f0rest och Fuzed lanserar ny svensk CS-tävling

3
Sommartävlingen har sammanlagt 120 000 kronor i prispotten.
Fuzed, anordnar en nyskapande tävling i Counter-Strike i sommar i sin anläggning i Helsingborg. Tillsammans med Patrik "f0rest" Lindberg arrangerar bolaget i sommar Fuzed Summer Games där svenska CS-spelare har möjlighet att tävla om en sammanlagd prispott om 120 000 kronor på plats i Helsingborg.

– Det känns fantastiskt att få vara med och stötta gräsrötterna i svensk esport. Jag ser ett stort värde i att bidra till att unga talanger får bättre förutsättningar i tidig ålder, något som jag ej hade i yngre år, säger f0rest i ett pressmeddelande.

— I början av min karriär fanns det LAN-turneringar överallt, det var en otrolig känsla att få åka iväg och tävla mot andra i en fysisk miljö. Idag är den största delen av esporten online och att Fuzed arbetar för att skapa miljöer där ungdomar kan samlas och utvecklas är inspirerande, säger f0rest i ett pressmeddelande.

Fuzed Summer Games i Counter-Strike består av fyra kvalturneringar som leder till en final. Kvalturneringarna spelas varannan lördag med start den 1 juli och från kvalen går sammanlagt åtta lag vidare till finalspelet som spelas den 19 augusti.

Samtliga tävlingar spelas på plats i Fuzeds anläggning i Helsingborg. Utöver CS kommer Fuzed också att arrangeras Fuzed Summer Games också i fotboll med ett liknande upplägg.

Läs mer om Fuzed Summer Games och hur man deltar på Fuzeds hemsida.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..