×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Tung comeback för f0rest — Fnatic utslagna första speldagen

1
Tävlingscomebacken blev inte den succé som alla Patrik "f0rest" Lindberg-fans hoppats på.
Under natten till tisdagen spelades de första matcherna i miljonturneringen IEM Dallas. För de svenskar som satt uppe under natten och kollade var det förmodligen för att följa den svenska CS-legendaren Patrik "f0rest" Lindbergs comeback på tävlingsservern.

Tyvärr blev det inte någon resultatmässig succé för f0rest och hans Fnatic. Laget förlorade två raka matcher mot MOUZ och 9z Team och är därmed utslagna ur tävlingen.

f0rest, som spelade sina första tävlingsmatcher på LAN sedan Svenska Cupen-slutspelet förra året, lyckades inte nå upp i den nivå han hållit tidigare i karriären och avslutade samtliga kartor med en negativ KD.

Artikelbild: Kalle Strömgren

16 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 16 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..