×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Fansen hoppas på Snoop Dogg i Counter-Strike 2

1
Är detta verkligen en bra idé?
En ny funktion som skulle kunna komma med Counter-Strike 2 är så kallade announcer packs. I en uppmärksammad tråd på Reddit har nu fansen börjat önska profiler som de hoppas får möjlighet att röstskådespela för dessa.

Bland namnen som nämns bland fansen är det ett gäng som sticker ut. Medan vissa önskar få använda announcer packs med CS-profiler som Anders Blume, WarOwl eller Gabe Newell är det några som kommer med lite mer kreativa förslag som Snoop Dogg och Joe Biden.

Speltillverkaren Valve har ännu inte bekräftat att announcer packs ens kommer att vara en funktion i spelet, men om så är fallet blir det minst sagt intressant att se om utvecklarna tagit någon inspiration från sin spelarbas.

CS2 might bring announcer packs. Who do you want as your announcer?
by u/UK-CS-ON-TOP in GlobalOffensive

Artikelbild: Glenn Francis/Wikimedia och Pressbild/The International
Videokälla: Blast/Twitch

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..