×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Prospects säkrar slutspelsplats i European Pro League

2
Sveriges näst högst rankade lag är klara för slutspel i European Pro League.
Det svenska succélaget 00Prospects fortsätter att leverera starka resultat. Under onsdagen säkrade laget en ny slutspelsplats i onlineturneringen European Pro League (ej at förväxlas med ESL Pro League) efter lagets andra vinst i GSL-gruppspelet.

Onsdagens seger kom mot Team Singularity och matchen slutade 2-0 till svenskarnas favör efter kartvinster på Overpass (16-10) och Anubis (16-14). Prospects-duon Gustav "FRANSSON" Fransson och Johan "Hype" Engblom turades om att toppa scoreboarden på de bägge kartorna med 25 respektive 28 frallor.

Prospects tidigare vinst i gruppspelet kom mot den serbiska organisationen Zero Tenacity och även den matchen slutade 2-0 till Prospects.

Utöver Prospects deltar också svensken Niclas "PlesseN" Plessen i tävlingen. Hans lag Entropiq förlorade sin första match i gruppspelet och spelar på fredag en utslagsmatch mot Team Sampi.

Artikelbild: Kim Andersson

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..