×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Storlaget kickar fem spelare efter svaga våren

1
Efter bara nio månader väljer det amerikanska storlaget att kicka fem av sina spelare.
I juni förra året presenterade Evil Geniuses en unik satsning på organisationens Counter-Strike-division. Organisationen signade två av Nordamerikas bästa femmor i sin helhet och har sedan dess ställt upp med tre separata lag i spelet.

Nu väljer organisationen att göra sig av med en av sina femmor i sin helhet. Det meddelade organisationens sportchef Soham "valens" Chowdhury under måndagen i en intervju med nyhetssajten Dust2.us.

Förändringarna innebär att spelarna som representerat laget som gått under lagnamnet Evil Geniuses White lämnar organisationen i början av april. Lagets coach, Jospeh "Muenster" Lima, stannar i organisationen tills vidare.

Att EG väljer att göra ändringar i sin struktur är sannolikt en följd av de svaga sportsliga resultat som organisationen presterat under våren. Så sent som i helgen rapporterade nyhetssajten Blix.GG att den danska spelaren Ismail "refrezh" Ali nått en muntlig överenskommelse med laget och är tänkt att ersätta Jadan "HexT" Postma i huvudlaget.

Spelarna som nu får lämna Evil Geniuses är:
Josh "PwnAlone" Pigue
Jonathan "Jonji" Carey
Wesley "viz" Harris
Khizar "MoMo" Redman
Ben "ben1337" Smith


Artikelbild: Pressbild/PGL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..