×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Storlagen säkrar slutspelsplats i Dallas

1
Några av de stora förhandsfavoriterna har redan säkrat en plats i IEM Dallas-slutspelet.
Under natten till onsdagen fortsatte IEM Dallas-gruppspelet. Efter nattens matcher har nu fyra lag redan säkrat en plats i turneringens slutspel.

Från grupp A har är det de två stora förhandsfavoriterna Heroic och G2 Esports som redan säkrat platser i slutspelet efter att ha vunnit två raka gruppspelsmatcher. Heroic och G2 får nu möta varandra i en gruppfinal som avgör vilket av de två lagen som får en direktplats till turneringens semifinaler.

I grupp B är det två nordiska organisationer som öppnat turneringen bäst. ENCE Esports och Astralis säkrade under natten sina slutspelsplatser efter att ha besegrat Faze Clan och Cloud9 i gruppspelet.

I grupp B:s lower bracket förlorade Evil Geniuses och Grayhound Gaming sina utslagsmatcher och åker därmed ut ur turneringen. Lagen slutar, tillsammans med Fnatic och Nouns Esports på en delad sistaplats i tävlingen.

Artikelbild: Helena Kristiansson/ESL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..