×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Frankrike

Fansen besvikna på Valve efter Majorn — hoppades på CS2-nyheter

1
Counter-Strike 2-törstande CS-älskare var besvikna efter Majorn.
Fragbites Major-coverage presenteras i samarbete med Trocadero
Under den sista speldagen av den sista Majorn i Counter-Strike: Global Offensive var det många CS-spelare som hoppades att speltillverkaren Valve skulle släppa någon form av nyheter rörande den stundande stora uppdateringen till Counter-Strike 2. Så blev inte fallet vilket fick flera att ventilera sin besvikelse.

På Reddit startade användaren Afjoo tråden "Am I the only one thinking it's lame as hell from Valve not to do anything at the last GO major?" som snabbt blev ett av forumets mest uppröstade. Även om många delade Afjoos besvikelse var det också många som inte väntade sig någonting från Valve som är notoriska för att inte göra publika framträdanden.

"På typiskt Valve-manér kommer vi få en och en halv månads radiotystnad följt av att CS2 släpps en dag från ingenstans", skrev kingpootis101 som en kommentar till tråden.

Total tystnad rådde det dock inte från Valve. I ett inlägg på Twitter tackade speltillverkaren sin spelarbas för de senaste tio åren och uppmärksammade alla städer som Majors spelats i.

"För sista gången en Major-final i Counter-Strike: Global offensive. Gamerlegion mot Team Vitality.

Tack alla för att ni har spelat, stöttat, tittat på och format de senaste tio åren av CS:GO med oss. Tack Jönköping, Katowice, Köln, Cluj-Napoca, Columbus, Atlanta, Kraków, Boston, London, Berlin, Stockholm, Antwerpen, Rio och Paris.

Idag avslutas ett kapitel och ett annat börjar, men en sak förblir densamma: Counter-Strike", skrev Valve på Twitter inför finalen.


Artikelbild: Counter-Strike/Twitter och Kalle Strömgren

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..