×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Thundr slår ut Diverse Units ur Elitserien — får möta Prodigies i avgörande match

1
Det blir antingen Thundr Esports eller The Prodigies som kommer att knipa den sista platsen i Elitseriens LAN-slutspel.
Diverse Units missar slutspelet i Elitseriens vårsäsong. Det står klart efter att laget under onsdagskvällen förlorat utslgasmatchen i tävlingens andra gruppspelsfas mot THUNDR.

Matchen slutade 2-0 efter att Thundr först vunnit Overpass med 16-12 och sedan kämpat till sig en överttidsseger med 19-17 på Mirage. Thundr-spelaren Isak "kASI" Walhed utmärkte sig ordentlig på Mirage och noterades för hela 34 kills på kartan.

För Thundr innebär resultatet att laget ikväll får spela en direkt avgörande match om den fjärde och sista platsen i Elitseriens LAN-slutspel. I den avgörande gruppspelsmatchen får laget möta The Prodigies som tidigare i gruppspelet också besegrat Diverse.

Elitseriens LAN-slutspel äger rum på Dreamhack Summer i mitten av juni. Sedan tidigare har Young Ninjas, Lilmix och de regerande mästarna 00Prospects säkrat platser i slutspelet.

Artikelbild: Stephanie Lindgren/Dreamhack

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..