×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Regerande mästarna ett kliv närmare slutspelsplats — vann mot Thundr i Elitserien

1
Johan "hype" Engblom imponerade i 00 Prospects 2-1-seger.
På tisdagskvällen spelades den första matchen i grupp B i Elitseriens andra gruppspelsfas. De regerande Elitserien-mästarna 00Prospects, som gått som var det näst starkaste laget i Grundserien, besegrade då THUNDR med 2-1 i kartor.

Vinsten kom efter segrar på Overpass (16-1) och Inferno (16-11). Thundrs kartvinst kom på Ancient som slutade 16-14. Prospects AWP-spelare Johan "Hype" Engblom imponerade på den sista kartan och noterades för 27 kills för Prospects.

Segern innebär att Prospects nästa vecka får spela vinnarmatch i grupp B. Där ställs laget mot det lag som vinner i matchen mellan The Prodigies och Diverse Units som spelas under onsdagskvällen.

Sedan tidigare är Young Ninjas och Lilmix klara för Elitseriens slutspel som spelas på Dreamhack Summer i Jönköping.

Artikelbild: Kim Andersson

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..